Kerti Fahaz

Kerti Fahaz

Faház vagy Tégla? Mibőé építsük kerti házunkat?

2017. augusztus 02. - Szépfaház2017

Mindkét állaspont mellet számtalan érvet tudnánk felsorolni. Mi mégis kicsit a fából készült házakat helyezzük most előtérbe.

Ha azt mondom, hogy a fa régebb óta az emberek által használt építkezési kultúrának mint a tégla vagy bármely más építési anyag, nem árulok vele el nagy titkot.

Mégis mi az oka, hogy mind a mai napig használjuk a fát?

Mert jól megmunkálható, gyorsan lehet vele építeni és természetközeli élményt nyújt, vagy csak azért mert szeretjük a fa illatát.

Én azt mondanám mindenki mást szeret a fában, egy biztos, kevés ember van a faellenes táborban.

Miért bízunk ennyire a  kerti faház technológiákban?

Mert mindenfajta házra tudjuk használni, legyen az fagarázs, fatáróló, fa kerti játékok vagy bármilyen kerti faház, lakóház, mindenhol gond nélkül tudjuk alkalmazni.

Mire érdemes odafigyelni?

Megfelelő kezelés és törődés? Hisz minden házat rendben kell tartani, nem számít, hogy  kerti faház vagy tégla.

Számos kezelési eljárással találkozhatunk a piacon, lazúr, lakk, különböző gombaölő szerek.

Nagyon fontos, hogy tudjuk milyen fára szeretnénk ezeket használni, hisz nem ugyanaz a kezelő kell egy vörösfenyőre, mint egy lucra, vagy bükkre.

A fa már hozzátartozik az emberiség kultúrájához, nem tudunk és nem is szeretnénk tőle szabadulni, hisz mi mind a Földhöz tartozunk és szeretjük, ha gyönyörű fagarázs vagy kerti faház van a kertünkben, ami szép zöld fűvel van befedve, szeretjük a dolgainkat ott tárolni.

A bejegyzés trackback címe:

https://kertifahaz.blog.hu/api/trackback/id/tr8712710012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása